The 5-Second Trick For کلید محافظ جان اشنایدر
The 5-Second Trick For کلید محافظ جان اشنایدر
Blog Article
نصب آسان: نصب این سری از کلیدهای محافظ جان اشنایدر الکتریک، به واسطه طراحی ساده و اتصالات آسان، به سهولت انجام میشود.
کلید محافظ جان اشنایدر دارای یک رله مغناطیسی با حساسیت قابل تنظیم (معمولاً ۳۰ میلیآمپر) است. اگر جریان نشتی از حد حساسیت رله عبور کند، رله عمل میکند و مدار را قطع میکند.
ترمینالها با شمارههای فرد (ترمینالهای بالای کلید): ورودی کلید
چنانچه محصول مورد نظر خود را در فروشگاه سایت پیدا نکردید، با ما تماس بگیرید.
انواع کلید محافظ جان اشنایدر به ویژه در شرایطی که سیستمهای الکتریکی ممکن است مستعد خطا باشند، مانند محیطهای مسکونی، تجاری یا صنعتی بسیار مهم هستند.
کلید محافظ جان با تشخیص نشت جریان , مدار را در کسری از ثانیه قطع کرده و مانع از صدمات جانی ناشی از نشت جریان میگردد. اساس عملکرد کلید محافظ جان بدین گونه است که با مقایسه جریان فاز و نول (رفت و برگشت مدار) در صورت مشاهده اختلاف سریعا مدار را قطع میکند.
یکی از کلیدهای محافظ جان که بهعنوان یک دستگاه سیم کشی الکتریکی از آن استفاده میشود. وظیفه این کلید قطع کردن مدار در هنگام تشخیص دادن جریانهای نشتی به زمین است. در حقیقت همانگونه که از نامش پیداست از انسان در برابر برق گرفتگی یا شوکهای الکتریکی محافظت میکند و نمیگذارد که آسیبی به آنها وارد شود.
این دستگاه بهترین گزینه برای جلوگیری از شوک الکتریکی ناشی از تماس مستقیم با جریان نشتی است.
با توجه به اینکه بدن هر فرد میتواند ۳۰ میلیآمپر را در مدت ۲۰۰ میلی ثانیه تحمل کند، اگر بیش از این میزان باشد، حادثه آفرین کلید محافظ جان اشنایدر خواهد بود.
اشنایدر الکتریک در خط مقدم فناوری برق قرار دارد و به طور مداوم راهحلهای نوآورانه را توسعه میدهد.
برای جلوگیری از آتشسوزی ناشی از اتصال کوتاه، باید از فیوز مینیاتوری یا کلید محافظ جان ترکیبی استفاده کرد.
در کلید محافظ جان اشنایدر، اگر جریان بیش از حد بوجود بیاید، مدار به طور اتوماتیک قطع می شود.
کلید محافظ جان اشنایدر به دلیل دقت بالا، ایمنی و عملکرد صحیح، به عنوان یکی از بهترین گزینهها برای حفاظت از جان افراد و تجهیزات در برابر خطرات برقی شناخته میشود.
عملکرد کلید محافظ جان به این صورت است که کلید، جریان ورودی به دستگاه و جریان خروجی از آن را اندازه میگیرد. در حالت عادی مقدار جریان رفت با جریان برگشت برابر است. ولی اگر اختلاف وجود داشته باشد، این اختلاف جریان میتواند به دلیل تماس یکی از سیمهای فاز یا قسمتهای الکتریکی مدار با بدنه باشد که به این اتفاق، نشتی جریان میگویند.